Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Favorite Green Chile Chowder
Zutaten für 8  Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseLong green chiles, roasted
 Peeled, seeded and finely Chopped
 Fresh jalapeno seeded and Minced
1 Tasseonions Finely chopped
2 x ca. 450 gPotatoes, peeled and cut
 Into cubes
1/4 TeelöffelSeasoning salt
4 Tassechicken broth
1/4 Tassemargarine
1/4 Tasseflour
3 Tassemilk
 cheddar shredded
 Additional chicken and veg
 If desired
die Zubereitung:

combine first 6 ingredients. Bring to boil. Reduce heat and simmer 20 minutes Melt margarine over low heat and add flour to blend to make roux. Strain liquid from potato, chile and onion mixture and reserve 3 cups cooking liquid. Mash « potato, chile and onion mixture. Reserve other half. Stir reserved cooking liquid into roux. Raise heat, stirring with wire whisk until thickened. Add milk to thickened liquid and continue to stir until it comes to a simmer. Turn off heat. Add mashed potato, chile and onion mixture. Stir in and blend well. Add reserved cubed potatoes, chile and onions. Serve with shredded cheese on top. Heather REdding Palatable Potpourri format by EMlie rwsm05a


Anmerkungen zum Rezept:
keine