Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fresh Tomato Bisque
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRipe tomatoes, chopped (about 6 tomatoes)
1 mittelonion thinly sliced
1 Esslöffelbutter
Bayleaf
Heaping tablespoon brown sugar
cloves whole
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper
2 Teelöffelbasil fresh, finely chopped
1 x ca. 1/2 LiterLight cream (Kay feels 1/2 pint is enough...and I agree)
1 Tassemilk
6 grossCroutons
 butter
2 Esslöffelchives chopped
die Zubereitung:

1. Skin and seed tomatoes.

2. Saute onion in butter.

3. Add tomatoes, bay leaf, sugar, cloves, salt, pepper and basil.

4. Simmer, stirring occasionally, until tomatoes are thoroughly cooked, about 25 minutes.

5. Remove bay leaf and cloves.

6. Transfer mixture to blender and puree. (Or strain through a coarse sieve.)

7. Add cream and milk.

8. Heat through.

9. Served topped with toasted buttered croutons.

10. Sprinkle with chopped chives.


Anmerkungen zum Rezept:
keine