Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | water hot |
2 Esslöffel | olive oil |
1 Esslöffel | Dried sweet pepper flakes |
1 Teelöffel | Basil leaf |
1 Teelöffel | Wyler's chicken-flavor instant bouillon |
3 | cloves garlic |
| Freshly ground pepper -or |
1/2 Teelöffel | Coarse-ground pepper |
In blender, combine all ingredients; process until smooth. Refrigerate leftovers.
From "Creamette Good Health
Cookbook", Creamette Company,
428 N. 1ST St, Minneapolis, Mn
From a collection of my mother's (Judy Hosey) recipe box which contained lots of her favorite recipes, clippings, etc. Downloaded from Glen's Mm
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |