Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Green Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Green chiles; seeded, chopped
2 TasseLong grain white rice
2 EsslöffelButter or oil
Onion fine chopped
cloves garlic minced
4 TasseStock (chix or beef)
die Zubereitung:

But as for the rice, flippin' thru. The books, I'd figure the Green Rice recipe from Dave DeWitt and Nancy Gerlach's _<underline>The Fiery Cuisines</underline>_ may fit the bill. The recipe says to use:

[I paraphrase] Saute the rice in the fat until browned. Add onions, saute 'til soft. Don't burn the rice. Puree the chiles and garlic [now why must one chop 'em first? no reason, Imo] w/some of the stock until smooth. Add to the rice and keep cooking over low heat for 5 min. Add remaining stock, stir, cover and cook (transfer to a larger pot/dish if needed, re: rice expands) at 350 F. for 45 minutes.

Give it a whirl...and my apologies to the blatent theft of this recipe. Peace, Hendrix, and Chiles.......


Anmerkungen zum Rezept:
keine