Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Hodge-Podge with Meat (Hutspot Met Klapstuck)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gBoneless chuck
3 Tassewater
1/2 Teelöffelsalt
3 x ca. 450 gCarrots sliced
3 x ca. 450 gPotatoes, pared and quartered
1 x ca. 450 gOnions, peeled and quartered.
2 EsslöffelBacon drippings
 Salt and black pepper, to taste
die Zubereitung:

This healthy, economical dish is only one such combination created by the Neatherlanders. There are Hutspots made with sauerkraut, with kale, with white beans, and there is even a vegetarian Hutspot made without meat. This is the one I have.

Simmer meat in 3 cups salted water for 1 hour. Add carrots, Simmer for 10 Minutes. Add Potatoes, onions and drippings. Simmer for 1 hour. Remove meat. Slice. Keep warm. Mash vegetables together. Season to taste with salt and pepper. Serve sliced meat on top of vegetables. Serves 6


Anmerkungen zum Rezept:
keine