Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Fresh pineapple, (2-1/2-pound) peeled and cored |
2 Esslöffel | honey |
1 Esslöffel | margarine |
1 1/2 Teelöffel | mint minced, fresh |
| Fresh mint sprigs, (optional) |
Cut pineapple lengthwise into 12 spears. Arrange spears on a broiler pan, and set aside.
Combine honey and margarine in a small saucepan; place over low heat, and cook until margarine melts.
Brush honey mixture evenly over one side of spears. Broil 3 inches from heat 7 minutes. Turn spears over; brush evenly with remaining honey mixture. Broil an additional 7 minutes; sprinkle with minced mint. Yield: 6 servings (serving size: 6 pieces).
Per serving: 104 Calories; 2g Fat (19% calories from fat); 1g Protein; 22g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 24mg Sodium
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |