Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Honey-Glazed Pineapple
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Fresh pineapple, (2-1/2-pound) peeled and cored
2 Esslöffelhoney
1 Esslöffelmargarine
1 1/2 Teelöffelmint minced, fresh
 Fresh mint sprigs, (optional)
die Zubereitung:

Cut pineapple lengthwise into 12 spears. Arrange spears on a broiler pan, and set aside.

Combine honey and margarine in a small saucepan; place over low heat, and cook until margarine melts.

Brush honey mixture evenly over one side of spears. Broil 3 inches from heat 7 minutes. Turn spears over; brush evenly with remaining honey mixture. Broil an additional 7 minutes; sprinkle with minced mint. Yield: 6 servings (serving size: 6 pieces).

Per serving: 104 Calories; 2g Fat (19% calories from fat); 1g Protein; 22g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 24mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept:
keine