Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indian Ribs
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
11 ounce
1 x ca. 450 gyogurt plain
cloves garlic to taste
Inch ginger root -- peeled
Whole serrano chiles,
 Stemmed and seeded
1/2 BundCilantro
1 Esslöffelground cumin
 food coloring red
3 x ca. 450 gLamb ribs
 oil
 Jar tandoori paste
die Zubereitung:

Combine tandori paste, yogurt, garlic, ginger root chiles, cilantro and cumin in a blender and blend until pureed. Add a few drops red food color ( enough to make bright red). Pierce rib meat with fork. Coat with marinade, cover and refrigerate overnight.

Drain ribs from marinadeand place meaty side on grill rack about 4 inches from heat. Grill up to 10 min. Brushing with oil as ribs cook. Turn ribs and cook 5 min. More. Note: For spicier taste, patak's bottled curry paste can be added to marinade.


Anmerkungen zum Rezept:
keine