Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Indiana Fresh Rhubarb Creme Pie
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Lausch (DGSV43A
Pie shell; unbaked
2 TasseRhubarb; fresh; cut up
 Water; (about 1 cut)
1 Esslöffelmargarine
2 1/2 Esslöffelflour
1 1/2 Tassesugar
eggs separated
3 Esslöffelwater
die Zubereitung:

1. Cut up rhubarb and scald in hot water about 5 minutes. Drain well and place in the bottom of the pie shell. 2. In a small bowl, mix the margarine, flour and sugar together. Beat 2 egg yolks with 3 T water and mix in with the sugar mixture. Pour over the rhubarb. 3. If desired (I don't) make a meringue out of the egg whites and add to the pie. I prefer to cook and eat it without the meringue. 4.Bake in 350 degree oven for 30- 45 minutes. Serve with vanilla ice cream.


Anmerkungen zum Rezept:
keine