Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Italian Anise Bread
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bread
1 Packungdry yeast active
2 TasseFlour sifted
2 TeelöffelAnise Seeds
1/2 Tassemilk
1/3 Tassebutter or margarine
1/3 Tassesugar
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Eggs lightly beaten
1 TeelöffelLemon peel shredded
2 Esslöffellemon juice
Frosting
3/4 TasseConfectioners Sugar, sifted
1 Esslöffellight cream
1/4 Teelöffelvanilla
 Ds Salt
die Zubereitung:

>>>>> Bread <<<<<

In a large mixing bowl combine the yeast, 1/ cup of flour and anise seeds. Heat milk, butter, sugar and salt in a sauce pan until just warm. Stir to melt. Add heated liquid to flour mixture. Add egg, lemon peel and juice on low speed for / minute, scraping sides constantly. Beat 3 minutes on high speed. Stir in remaining flour by hand to make a soft dough. Knead 8-10 minutes on a floured board until smooth and elastic. Place in a lightly greased bowl. Turn once to grease, over and let rise in a warm place 1/-2 hours. Punch down and let rest 10 minutes. Shape into a round loaf, cover and let rise until double (about 45 minutes) in a greased pan. Bake 35-40 minutes in a preheated 375°F oven until done.

>>>>> Frosting <<<<<

Stir all ingredients together until smooth and spread on the warm cake.


Anmerkungen zum Rezept:
keine