Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jasmine Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseJasmine rice; or other longgrain white rice
3 Tassewater cold
die Zubereitung:

Rinse and drain rice in cold water to remove starch and impurities. Place drained rice and the cold water in a heavy saucepan. Bring the water to a rolling boil, uncovered, over high heat. Stir, reduce the heat to low, cover the pan tightly, and cook for 20 minutes. Remove the covered pan from the heat and let stand 10 minutes without removing the lid. Remove the lid and fluff the rice gently with a fork or rice paddle. Serve warm.

Tamales World Tour Show #WT1A08


Anmerkungen zum Rezept:
keine