Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jumbo Cream Cheese Peanut Butter Cookie
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Roll Of Refrigerated
 Slice 'n' Bake Cookies
3/4 Tassepeanut butter
4 x ca. 30 gPk Cream Cheese; Softened
3 Esslöffelsugar
1/8 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter or margarine, softened
2 Esslöffelmilk
2 Teelöffelvanilla extract
1/2 TassePeanuts chopped
die Zubereitung:

Heat the oven to 375 Degrees F. Roll out the cookie dough onto a 12-inch pizza pan. Bake for 12 to 13 minutes or until golden brown. Let cool until cold to the touch. In a small bowl, combine the peanut butter, cream cheese, sugar, salt, margarine, milk and vanilla. Beat on medium speed, of an electric mixer, until light and fluffy. Spread the mixture on the cookie and sprinkle with the chopped peanuts. Cut into wedges.


Anmerkungen zum Rezept:
keine