Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lamb Bredie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 grossOnions thinly sliced
cloves garlic minced
2 Esslöffelcooking oil
1 1/2 x ca. 450 gLamb -- cut to 1 in. pieces
6 TasseCabbage coarsely chopped
4 mittelCarrot -- cut in 3/4 in
 Peices
4 x ca. 30 gGreen Chili Peppers -- Chopped
Inches Stick Cinnamon
cloves whole
die Zubereitung:

Debone lamb in a heavy dutch oven or large saucepan cook onion and garlic in hot oil till onion is tender but not brown. Season lamb pieces with a little salt and pepper. Add lamb to dutch oven ; brown lamb pieces in hot oil, adding more oil if neccessary. Add cabbage , carrots green chilli peppers , stick cinnamon , and whole cloves . bring to boiling ; reduce heat. Cover; simmer for 1 1/4 hr. . do not stir. Add water only if necessary. remove cinnamon and cloves. Skim off fat .


Anmerkungen zum Rezept:
keine