Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Leg of Baby Goat, Portuguese Style
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Leg of kid, about 3 pounds, membrane and and fat removed
 wine vinegar
3 grosscloves garlic peeled
Bayleaf crumbled
1 Esslöffelpaprika
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelblack pepper ground
Ounces pancetta, chopped
3 Esslöffelolive oil
 Portuguese-style rice (see recipe)
 Wipe meat with vinegar and wipe dry.
die Zubereitung:

In a food processor, combine garlic, bay leaf, paprika, salt, pepper, pancetta and oil oil. Process to a paste and spread all over kid. Refrigerate, covered, for 2 or 3 hours.

Roast in a preheated 375F oven until internal temperature reaches 165F, about 1 hour, turning meat after 30 minutes. (Kid is best roasted to the medium stage.) Transfer to platter and let rest for 10 minutes before carving. Serve with rice.

Serves 2 to 4.

Per Serving (4 servings, without rice): 500 calories, 79 g protein, 2 g carbohydrate, 17 g fat (5 g saturated), 219 mg cholesterol, 624 mg sodium, 0 g fiber.

San Francisco Chronicle, 6/29/92.


Anmerkungen zum Rezept:
keine