Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Marinated Anchovies
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
16 Fresh anchovies, gutted; heads removed
Lemons, Juice and zest of
 salt
 pepper
4 Esslöffelolive oil extra virgin
1 BundItalian parsley, finely chopped; to yield 1/4 °C
1/2 Teelöffelred pepper crushed flakes
die Zubereitung:

Lay anchovy fillets out on marble cutting board or cookie sheet. Divide lemon juice and zest over top of anchovies evenly. Place in refrigerator and allow to cook 2 hours. Remove from refrigerator, place in mixing bowl and add salt and pepper, olive oil, parsley and pepper flakes. Stir gently to coat, careful not to break the anchovies. Set aside. (These can stay overnight, refrigerated).


Anmerkungen zum Rezept:
keine