Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Mint Sauce ( May 92)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
20 mint leaves fresh
2 Tassemilk
1/2 TasseSugar; or more to taste
Egg yolks (up to 5)
1 EsslöffelMint liqueur
die Zubereitung:

Process mint leaves until coarsely chopped. Add milk and process once. Place in a saucepan and bring to boil. Turn off heat. Chill 6 hours or overnight.Strain Beat egg yolks with sugar until lemon colored Meanwhile bring minted milk to boil. Pour boiling milk slowly into yolks beating in low. Transfer to saucepan and cook over very low heat until it coats a spoon ( about 4 to 5 minutes). Don't Let It Boil. Place pan in a large bowl with ice and water and stir until cold. Chill


Anmerkungen zum Rezept:
keine