Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Noodle Stroganoff
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassebutter or margarine
1/4 TasseSliced scallions or onions
cloves garlic minced
1/2 x ca. 450 gmushrooms sliced
1 x ca. 450 gground beef
3 Esslöffellemon juice
3 EsslöffelBurgundy or other red wine
1 DoseBeef consomme
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
4 x ca. 30 gMedium egg noodles
1 Tassesour cream
 parsley snipped
die Zubereitung:

In hot butter in skillet, saute scallions, garlic and mushrooms until lightly browned. Add beef; cook, stirring, until red colour disappears. Stir in lemon juice, burgundy, consomme, salt and pepper. Simmer, uncovered, 15 min. Stir in uncooked noodles. Cook, covered, 5 min., or until noodles are tender. Mix in sour cream; heat quickly but do not boil. Serve at once, sprinkled with parsley.


Anmerkungen zum Rezept:
keine