Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 | Long white radish, about |
1 x ca. 450 g | In weight, or red ones |
3 | Navel oranges |
| lemonjuice of 1/2 lemon |
1 Esslöffel | olive oil |
1/4 Teelöffel | Salt |
1 Teelöffel | sugar powdered |
2 Esslöffel | Orange flower water, |
| Optional |
Peel and grate the white radish or trim and thinly slice the red ones. Remove the orange peel, including white membrane, with a sharp knife and cut the fruit into 1-inch pieces, saving any juice. Gently mix the radishes, oranges, orange and lemon juice, olive oil, salt, sugar and orange flower water, if using.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |