Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Orange Ginger Chicken and Rice
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 7/8 x ca. 30 gPkg
 With 1/3 Less Salt
 Chicken Flavor
1 Esslöffelmargarine or butter
1 Tasseorange juice
3/4 x ca. 450 gchicken skinless, boneless
 Breasts -- in thin strips
cloves garlic minced
1/4 Teelöffelginger ground
1 Prisered pepper crushed flakes
 Opt
1 1/2 TasseCarrots:in short thin strips
 Or
3 TasseBroccoli floweret
 Rice-a-Roni
die Zubereitung:

1. In large skillet, saute Rice-a-Roni mix and margarine over mediumheat, stirring frequently until vermicelli is golden brown. 2. Stir in 1-1/2 cups water, orange juice, chicken, garlic, ginger, red pepper flakes, and contents of seasopning packet; bring to a boil over high heat. 3. Cover; reduce heat. Simmer 10 minutes. 4. Stir in carrots. 5. Cover; continue to simmer 5 to 10 minutes or until liquid is absorbed and rice is tender.


Anmerkungen zum Rezept:
keine