Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Paellaquinoa
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseQuinoa, rinsed
2 TasseCooked chicken cut in 1"- 2" pieces
3 Tassechicken stock
1/4 Tasseolive oil
cloves garlic minced
Onion chopped
1 Doseblack olives
1 TassePeas
Sweet red peppers, sliced
1/8 TeelöffelSaffron (or more to taste)
 salt
1/2 x ca. 450 gChorizo or other sausage
 Red pepper
6 grossRaw shrimp
12 Scrubbed clams in shell
die Zubereitung:

Saute onion and garlic in half the olive oil. Add quinoa and saffron and saute. In another pan, saute chicken and sausage in remaining olive oil until brown. Add chicken, sausage, olives, peas and stock to quinoa mixture. Add salt to taste. Mix well.

Bake in large covered casserole dish at 350 F. until quinoa has absorbed all liquid (about 45 minutes). Add shrimp, clams and sweet red peppers. Cover and bake an additional 10 minutes.


Anmerkungen zum Rezept:
keine