Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pasta and Herbed Cream Sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gSpaghetti, fettuccine or linguine
4 Esslöffelbutter unsalted
1 EsslöffelFresh rosemary (1t dry), minced
1 Tasseheavy cream
 salt
 black pepper freshly ground
 Freshly grated nutmeg, to taste
1/2 TasseFreshly grated Parmesan cheese, to taste
2 Esslöffelparsley fresh, minced
die Zubereitung:

In a large pot of boiling salted water add the spaghetti and cook until it is al dente.

Meanwhile, in a large skillet set over moderately low heat, melt the butter, add the rosemary and cook it, stirring, for 1 to 2 minutes. As soon as the pasta is cooked, drain and add it to the pan. Add the cream, salt, pepper and nutmeg. Toss to coat and let reduce 1 to 2 minutes, gently stirring, or until lightly thickened. Add Parmesan to taste, toss to combine and transfer to serving dish. Sprinkle with parsley.

Reserved


Anmerkungen zum Rezept:
keine