Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Praline Pumpkin Mousse
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassemilk Cold
16 x ca. 30 gPumpkin
2 Packung(4-serving size each) Jell-O Vanilla Flavor Instant Pudding
1 1/4 TeelöffelPumpkin pie spice
2 TasseThawed Cool Whip Whipped Topping
2 Esslöffelbutter or margarine
1/2 TasseChopped pecans or walnuts
1/3 Tassebrown sugar firmly packed
die Zubereitung:

Pour milk into large bowl. Add pumpkin, pudding mixes and pumpkin pie spice. Beat with wire whisk 1 minute until well mixed. (Mixture will be thick.) Immediately stir in whipped topping. Spoon into 8 dessert glasses.

Refrigerate 4 hours or until set.

Mix butter, pecans and sugar in small bowl. Just before serving, sprinkle with pecan mixture. Garnish with additional whipped topping, ground cinnamon, fresh mint and currants. Store leftover mousse in refrigerator.


Anmerkungen zum Rezept:
keine