Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rabbit in Sour Cream Gravy
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
rabbit
1/4 Tassesifted flour
1/4 Teelöffelsage
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
2 EsslöffelBacon drippings or cooking
 oil
 gravy
3 Esslöffelflour
3/4 Tassewater
3/4 Tassemilk
1 TasseBeef or chicken broth
1/2 Tassesour cream
die Zubereitung:

To prepare rabbit; toss with flour & seasonings except for bacon drippings. Brown rabbit well in drippings in a large skillet over moderate heat until cooked & browned. Remove rabbit form pan. Drain off all drippings but 2 tablespoons, blend in flour & brown lightly. Slowly add water, milk & broth & heat, stirring, until thickened; simmer, uncovered, 2-3 minutes. Mix in sour cream, return rabbit to skillet, & warm 5 minutes over lowest heat; do not boil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine