Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | ground beef |
| Bottled French dressing |
1/4 Tasse | Onion chopped |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1/2 Teelöffel | Dried oregano, crushed |
1/2 | Head iceberg lettuce, finely shredded |
2 | Tomatoes, cut in wedges |
8 x ca. 30 g | Cn corn, drained |
8 x ca. 30 g | Cn garbanzo beans, drain |
1/2 Tasse | Radish sliced |
1 Packung | Tortilla or corn chips 6 1/2 oz |
1 | Avocado peeled, sliced |
4 x ca. 30 g | Cheddar cheese shredded |
| Pitted black olives, sliced |
| sour cream |
Brown meat and drain off fat. Add 1/3 cup French dressing, onion, salt, pepper and oregano. Simmer 5 minutes. Combine lettuce, tomatoes, corn, beans, radishes and enough dressing to moisten. Toss lightly. For each salad, serve meat mixture over tortilla chips. Top with lettuce mixture, avocado, cheese, olives and sour cream, as desired.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |