Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
8 x ca. 30 g | Reduced-fat Cheddar cheese, Shredded |
8 x ca. 30 g | Light cream cheese, |
| Softened |
2 Esslöffel | butter |
1/8 Teelöffel | onion powder |
1/8 Teelöffel | garlic powdered |
1/4 Tasse | Green chiles; diced, Drained |
1/4 Tasse | Light nacho cheese-flavored, |
| Tortillas chips; cru |
1 Esslöffel | Fresh parsley or cilantro, Chopped |
Food Processor Directions: In food processor bowl with metal blade or blender container, combine Cheddar cheese, cream cheese, margarine, onion powder and garlic powder; process until smooth. Add green chiles; process with on- off pulses until just combined. Cover; refrigerate 1 to 2 hours or until firm. Shape into a ball; roll in crushed tortilla chips and parsley. Serve with tortilla chips.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |