Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Texas Chili
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gCubed beef stew meat
 Beer enough to marinate
1/2 Tassecooking oil
1 Tassegreen pepper chopped
1 Tasseonion chopped
4 Tassetomatoes fresh, chopped
1 3/4 Tassetomato sauce
5 1/2 TasseCooked pinto beans; drained
2 Esslöffelchilli powder
4 Teelöffelground cumin
4 Teelöffelsalt
1 1/2 Teelöffelgarlic salt
1 Teelöffeloregano dried
1/4 TasseChopped jalapeno peppers*
5 TeelöffelHot pepper sauce*
die Zubereitung:

"My chili is actually one of my boss's recipes. He has received requests for it from people in Maryland, Texas and many other states. I know you'll enjoy it! - Sylvia Dorr * = This is a medium hot chili. Reduce jalapeno peppers and hot pepper sauce for a milder chili.

Marinate the beef in beer for at least 8 hours. Drain beef; pat dry on paper towels. Brown in hot oil in a large kettle. Add green pepper, onion, tomatoes, tomato sauce, and beans; cook on medium heat for 1 hour; add spices, jalapeno peppers and hot pepper sauce; cook 2 hours longer.

Yields: 4 quarts

Prodigy by Debbie Carlson.


Anmerkungen zum Rezept:
keine