Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Hash
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 mittelSize onion; minced
1/2 Sweet red pepper minced
2 Esslöffelvegetable oil
2 TasseLeftover cooked chicken; diced
2 TasseDiced cooked potatoes
1/4 TasseApplesauce Unsweetened
1 Esslöffelparsley fresh, minced
1/8 Teelöffelpepper
1/2 Teelöffelpoultry seasoning
Poached eggs; (optional)
die Zubereitung:

>

In a large heavy skillet stir-fry onions and peppers in oil until onions are pale golden. Add remaining ingredients, except eggs. Press down with a wide spatula and cook, uncovered, without stirring, for about 10 minutes, or until a brown crust forms on bottom. Turn hash and brown other side for about 10 minutes. Top each serving with a poached egg, if desired. 4 servings.


Anmerkungen zum Rezept:
keine