Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Jerk Marinated Pork
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelsalt
1 Esslöffelthyme fresh
1 TeelöffelAllspice ground
1 TeelöffelCinnamon ground
1 Teelöffelnutmeg freshly grated
1 Teelöffelblack pepper cracked
Jalapeno peppers; seeded and diced, (up to 6)
1/4 TasseWorcestershire Sauce
1/4 Tassegreen onions thinly sliced
1/4 Tasseonions diced
cloves garlic minced
1/4 Tassewhite vinegar
2 Esslöffeloil
Pork tenderloins; trimmed
die Zubereitung:

These are some pretty good recipes for chileheads. The original recipes were from Emeril, but I have kicked it Up! I have used Hbs dried and powdered for the Jerk Spice mixture. If I had access to Datil Peppers I think that would be the best!

Combine all dry ingredients and mix. Mix in rest of ingredients either by hand or in food processor. Place pork in a non-reactive container and cover with marinade. Let marinate in refrigerator for a few hours or overnight.

On a hot grill, let cook 5 to 6 minutes per side, basting occasionally. To serve, slice on angle and serve with Jamaican Spiced Vegetables.

by MM_Buster v2.0l.


Anmerkungen zum Rezept:
keine