Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Envelopes unflavored gelatin |
1 Tasse | water cold |
1 1/2 Tasse | water boiling |
1/2 Tasse | sugar |
1/2 Tasse | cider vinegar |
2 Esslöffel | lemon juice fresh |
1 Teelöffel | salt |
1 1/2 Tasse | cabbage finely shredded |
1 1/2 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | Diced sweet green pepper |
1/4 Tasse | pimiento chopped |
| Salad greens; (optional) |
Sprinkle gelatin over cold water in large heatproof bowl; let stand 1 minute. Add boiling water; stir until gelatin dissolves completely, 5 minutes. Stir in sugar, vinegar, lemon juice and salt. Chill, stirring occasionally until mixture is consistency of unbeaten egg whites, about 45 minutes. Fold in cabbage, celery, green pepper and pimento. Turn into 6-cup mold or bowl. Chill 3 hours or until firm. To serve, unmold onto serving platter and garnish. If desired, with salad greens.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |