Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple-Glazed Dessert Pancake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelmargarine stick
3 TasseRome apples; sliced
1 Esslöffelbrown sugar
3/4 Teelöffelcinnamon ground
1/4 Teelöffelnutmeg ground
1/2 Tasseapple juice
1/4 Tassewater
1 Teelöffelcornstarch
1 Tasseall-purpose flour
2 Tasse1% milk; divided
2 Teelöffelvanilla extract
1/4 Teelöffelsalt
1/3 Tassesugar granulated
2 grosseggs
2 grossegg whites
 Vegetable cooking spray
1 Esslöffelsugar powdered
die Zubereitung:

Preheat oven to 425°. Melt margarine in a 10-inch cast-iron skillet over medium-high heat. Add apple; sauté 3 minutes. Stire in brown sugar, cinnamon, and nutmeg; cook 2 minutes. Combine juice, water, and cornstarch in a small bowl. Stir well; add to skillet. Bring to a boil; cook 1 minute or unitl thick, stirring gently. Remove apple mixture from skillet; set aside, and keep warm. Wipe skillet clean with a paper towel.

Place skillet in oven for 5 minutes. Combine flour and 1 cup milk in a large bowl; stir well witha whisk. Sstir in 1 cup milk, vavnilla, and next 4 ingredients (vanilla through egg whites); set aside. Coat skillet with cooking spray; pour batter into preheated skillet. Bake at 425° for 25 minutes or until puffy and brown around edges. Remove from oven; sprinkle with powdered sugar. Cut into wedges; top with apple mixture. Serve immediately.


Anmerkungen zum Rezept:
keine