Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Linguine Riviera
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
6 x ca. 30 gLinguine
2 Teelöffelolive oil
Onion chopped
cloves garlic minced
3 mittelzucchini quartered
 Lengthwise And
 Thinly sliced
Tomatoes; seeded and diced
1 Esslöffelbalsamic vinegar
1/2 Teelöffelsalt
4 Teelöffelparmesan grated
die Zubereitung:

1. Cook the linguine according to package directions and drain.

2. In a large non-stick saucepan or Dutch Oven, heat the oil. Saute the onion and garlic until softened, about 3 minutes. Stir in the zucchini and saute until softened, about 3 minutes.

3. Stir in the tomatoes, vinegar and salt; cook, stirring as needed, until the sauce thickens slightly, about 5 minutes. Stir in the linguine; cook, tossing constantly, until heated through, 2-3 minutes. Serve, topped with cheese.

Points per serving: 4

minced fresh leaves or 1-2 Tbs dried when you stir in the linguine.


Anmerkungen zum Rezept:
keine