Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Parmesan Tuiles
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseFreshly-grated Parmigiano-Reggiano cheese
die Zubereitung:

Preheat an empty medium nonstick skillet over medium heat for 2 minutes. Sprinkle a scant 3 tablespoons of the cheese into the skillet, making an oval about 4 by 2 inches. Cook until the cheese melts and is golden brown, 1 to 2 minutes. Carefully remove with a spatula, and drape over a wooden rolling pin. Repeat with the remaining cheese. The tuiles will crisp as they cool. Serve as a garnish for salads and sandwiches. This recipe yields 6 tuiles.

joecomiskey@netzero. Net" Yield: "6 tuiles"


Anmerkungen zum Rezept:
keine