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Razor Clams with Fermented Black Beans And Holy Basil Paste
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TeelöffelGinger minced
2 TeelöffelGarlic minced
2 Esslöffelolive oil
14 Razor clams
2 EsslöffelCilantro chopped
4 EsslöffelScallions
Kafir lime leaves
10 Thai Basil leaves
4 EsslöffelFermented black beans
4 EsslöffelSherry vinegar
8 x ca. 30 gchicken stock
2 EsslöffelHoly basil paste; (recipe follows)
6 EsslöffelTomato concasse
1/2 Lemon; plus wedges for
 Garnish , Juice of
3 Esslöffelbutter
 salt
 pepper
Holy Basil Paste
2 TasseHoisin sauce
1/2 TasseRed curry paste
2 Esslöffelgarlic chopped
2 Esslöffelginger chopped
1 TasseBasil leaf
1 TasseFermented black beans
1 TasseCilantro
1/4 Tasselemon juice
die Zubereitung:

Sweat ginger and garlic in oil, do not brown. Add the clams, cilantro, scallions, lime leaves, basil leaves, and black beans. Deglaze with the sherry and chicken stock. Cover and steam. Add holy basil paste, tomato concasse, lemon and butter. Adjust seasoning. Garnish with lemon wedges.

Holy Basil Paste:

Combine ingredients in a blender and puree.

Per serving: 1868 Calories (kcal); 81g Total Fat; (38% calories from fat); 28g Protein; 267g Carbohydrate; 108mg Cholesterol; 10696mg Sodium Food Exchanges: 1 Grain(Starch); 1/2 Lean Meat; 2 Vegetable; 1/2 Fruit; 15 Fat; 15 Other Carbohydrates


Anmerkungen zum Rezept:
keine