Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Simple Spinach And Garlic Stir-Fry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelvegetable oil
cloves garlic minced
3 BundSpinach; washed and cut
In;
Inch piece
1/2 TasseVegetable dry sherry
1 TeelöffelSugar; (or 2 teaspoons
 Brown rice syrup)
1 Esslöffelsesame oil
1 EsslöffelGinger minced
3 Esslöffelgreen onion minced
14 x ca. 30 gFirm tofu; cubed
1 EsslöffelHot chili paste
1 Tassevegetable stock
1 EsslöffelCornstarch mixed well with 2 tablespoons
 water cold
6 Tasserice cooked
 Cilantro to garnish.
die Zubereitung:

1. In a small bowl, mash black beans with garlic, soy, wine, and sugar. 2. In a wok or large skillet, heat oil on high and add black bean paste, ginger, and green onion. Add tofu and turn gently. Add chili paste and stock. Cover and cook for 3 to 4 minutes. Stir in cornstarch mixture and cook until sauce thickens. Serve over rice, and garnish with cilantro. Makes about 6 servings.

Mc-Busted By Karen C. Greenlee


Anmerkungen zum Rezept:
keine