Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Spicy Apple Chutney
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
apples green
2 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelMustard seeds
onions diced
Red bell pepper; cored and diced
1 Teelöffelsalt
2 TeelöffelPureed garlic
Serrano chile - (to 2); diced with seeds
1 Teelöffelginger ground
1 Teelöffelallspice gound
1/4 Tasseraisins
1 Tassebrown sugar packed
3/4 Tassered wine vinegar
1 Tassewater
die Zubereitung:

Peel apples and cut into quarters. Remove cores, roughly chop, and reserve. Heat oil in a large saucepan over high heat. Add mustard seeds, cover and cook until popping stops. Reduce heat and add onion, red bell pepper, and salt. Cook, uncovered, stirring occasionally, until onions are translucent. Stir in garlic, serrano chile, ginger, and allspice, and cook an additional minute. Add remaining ingredients, including reserved apples. Cook, uncovered, over moderate heat, until mixture is soft and aromatic, about 40 minutes. Chill before serving. This recipe yields about 3 cups.

Recipe

Downloaded from their Web-Site - http://www. Foodtv. Com

Formatted for MasterCook by Joe Comiskey, aka Mr Mad - jpmd44a@prodigy. Com ~or- Mad-Squad@prodigy. Net


Anmerkungen zum Rezept:
keine