Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Salmon w/ mushrooms
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 Tassemushrooms quartered
1 TasseShiitake mushrooms; stems
 . removed
1/2 TasseEnoki mushrooms
1 TasseChicken broth; low sodium
1 EsslöffelThyme chopped
20 MilliliterGarlic crushed
1 Esslöffel+1 tsp olive oil
Salmon fillets; 3-4oz each
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. In medium saucepan, combine white, shiitake and enoki mushrooms, broth, thyme and garlic. Bring to a boil; reduce heat to low and simmer 5 minutes.

2. Meanwhile, heat a large nonstick skillet over medium-high heat. Add oil and heat until very hot. Sprinkle salmon with salt; place in skillet, skin-side down. Invert another large skillet over salmon and cook 6 minutes. Do not turn salmon.

3. To serve, place salmon on dinner plates, skin-side up. Serve with equal amounts of mushrooms and broth


Anmerkungen zum Rezept:
keine