Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Oriental Pork
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBonless fresh pork shoulder*
1/2 Tasseorange juice
1/8 Teelöffelpepper
8 x ca. 30 g(1cn) water chestnuts, drain
2 Tassechinese cabbage thinly sliced
1 Esslöffelwater cold
3 Tassecooked rice hot
1/2 Tassewater
1/4 Teelöffelsalt
3 EsslöffelImported soy sauce
16 x ca. 30 g(1cn) bean sprouts, drained
1 Esslöffelcornstarch
2 Esslöffelgreen onions chopped
die Zubereitung:

* Pork Shoulder should be cut into 1/4-inch strips. ~- ~- Mix pork, 1/2 c water, the orange juice, salt, peper and soy sauce in 2-qt casserole. Cover and microwave on medium (50%) until pork is tender, 16 to 20 minutes, stirring every 3 minutes. Stir in drained water chestnuts, bean sprouts and cabbage. Cover and microwave on high (100%) until cabbage is crisp tender, 3 to 4 minutes. Blend cornstarch and 1 T cold water in 4 c glass measure. Drain juices from meat mixture into cornstarch mixture; stir well. Microwave on high (100%) until mixture boils and thickens, 3 to 4 minutes, stirring every minute or so. Pour over meat and vegtables. Sprinkle with onions and serve over the hot rice.


Anmerkungen zum Rezept:
keine