Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chewies
Zutaten für 48 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Allen (GRDG72B
1 PackungLight caramels; ( 14 oz.)
2/3 Tassemilk evaporated
3/4 TasseButter; or margerine; melted
1 PackungGerman choclate cake mix
1 TasseNuts chopped
1 PackungChoclate bits; Semi-sweet
 Milk choclate.
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 and grease and flour a 9x13" baking pan.

Place caramels and 1/3 C evaporated milk in saucepan and melt slowly, over low heat.

In a large mixing bowl, combine remaining 1/3 C evaporated milk, melted butter, cake mix and nuts.

Spread 1/2 of the cake mixture in prepared pan and bake for 6 minutes. While cake is hot, sprinkle choclate bits on top. Spread melted caramels over bits and crumble remaining cake mix over caramel . Bake for another 20 minutes or until done. Cool and cut into squares.

GEnie, E.Radis


Anmerkungen zum Rezept:
keine