Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | Light caramels; ( 14 oz.) |
2/3 Tasse | milk evaporated |
3/4 Tasse | Butter; or margerine; melted |
1 Packung | German choclate cake mix |
1 Tasse | Nuts chopped |
1 Packung | Choclate bits; Semi-sweet |
| Milk choclate. |
Preheat oven to 350 and grease and flour a 9x13" baking pan.
Place caramels and 1/3 C evaporated milk in saucepan and melt slowly, over low heat.
In a large mixing bowl, combine remaining 1/3 C evaporated milk, melted butter, cake mix and nuts.
Spread 1/2 of the cake mixture in prepared pan and bake for 6 minutes. While cake is hot, sprinkle choclate bits on top. Spread melted caramels over bits and crumble remaining cake mix over caramel . Bake for another 20 minutes or until done. Cool and cut into squares.
GEnie, E.Radis
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |