Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sm Chicken Fajitas
Zutaten für 6  Menge anpassen
die Zutaten:
 Vivian Thiele NRHF19 °C
1 x ca. 450 gChicken Breast; boneless and skinless
 *******Sauce*******
1/2 Tassesoy sauce
1 Tasseorange juice
1 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelsugar
Cloves garlic crushed
1/2 Teelöffelginger
 ********************
1 Esslöffeloil
1 mittelonion sliced
green pepper sliced
red pepper sliced
12 Flour Tortillas (6-8 inch)
die Zubereitung:

Cut chicken breasts into strips 1/4" thick. Combine all sauce ingredients and pour over chicken strips. Cover and refrigerate overnight. Drain meat well and stir fry in oil along with onion and peppers until all pink color is gone from chicken pieces and vegetables are crisp-tender. Preheat sandwich maker . Trim sides from tortillas to form squares 5 X 5 or 6 X 6 inches. Brush outside of each with oil. Lay 4 tortillas on pocket grid oiled side down. Spoon chicken mixture into the triangle shaped pockets. Top with tortillas, oiled side up. Close lid and cook 3 minutes or until tortillas are heated through and sealed. Repeat with remaining ingredients.


Anmerkungen zum Rezept:
keine