Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pineapple Carrot Coffee Ring
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungActive dry yeast (1tbsp)
1/4 TasseWarm water (110-115 F)
Egg
2 EsslöffelHoney
1 TasseUnbleached white flour
9 x ca. 30 gCrushed pineapple in
 Its own juice
1 TasseGrated carrots (2 med)
1/4 TasseRaisins (dark or golden)
1/4 TeelöffelSalt
1/2 TeelöffelCinnamon
1/4 TeelöffelGround nutmeg
1/4 TasseSunflower seeds
1 1/2 TasseWhole wheat flour
1/2 TasseBran
2 EsslöffelVegetable oil
die Zubereitung:

Sprinkle the yeast over the warm water in a bowl. Stir to dissolve the yeast. Combine the egg, honey, yeast mixture, unbleasched white flour, and the pineapple in a mixing bowl. Beat well. Let stand in a warm place for 30 minutes covered with a wet towel. Add the carrots, raisins, salt, cinnamon, nutmeg, sunflower seeds, whole wheat flour, bran and oil. Blend well. Spoon the dough into a lightly oiled 10 inch tube pan. Let rise unti ldoubled in a warm place for 60 minutes. Bake in a 350 F oven for 25 minutes or until browned. Cool in the pan for 5 minutes; then remove from the pan and cool completely on a wire rack. Engergy per serving (1/16 of recipe): 130 calories


Anmerkungen zum Rezept:
keine