Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Carrots Divine
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Carrots; peeled
2 TeelöffelLemon juice;
1 2/3 Sticks Butter or margarine;
1/4 TasseCrisco;
1/2 TasseDark brown sugar or sub; or brown sugar sub....
Egg or egg replacement;
1 TasseFlour;
1 TeelöffelBaking powder;
1 TeelöffelBaking Soda
die Zubereitung:

Preheat oven to 350. Boil carrots until soft enough to mash. Drain and mash and sprinkle with lemon juice.

Cream to together margarine, Crisco, brown sugar and egg. Add flour baking powder and baking soda. Mix well. Add mashed carrots, blending well. Pour into slightly greased mold, souffle (2 qt) or 8 1/2" X 4 1/2" loaf pan. Bake for 50-60 minutes. Unmold and serve when warm. Can be frozen and reheated in foil.

Food Exchange per serving....1 vegetable exchanges + 1 starch/bread exchange + 1 fat exchange?

Vegetables Magic by Sheilah Kaufman Brought to you and yours via Nancy O'Brion and her Meal-Master


Anmerkungen zum Rezept:
keine