Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sara Lee's Crumb Cake
Zutaten für 9 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
 Waldine Van Geffen
 VGHC42A
2 Tassesifted flour
2 TasseLight brown sugar -- packed
1/2 Tassemargarine
Egg well beaten
1/2 TasseAdditional flour
2 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelcinnamon
3/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Mix sifted flour, sugar and margarine until crumbly. Set aside 1/2 c. To the remaining crumb mixture add remaining ingredients as given above. Beat well with mixer on low speed. Spread evenly in a greased 8" square pan. Unrinkle reserved crumbs over top and bake at 350~ for 35 to 40 minutes or until inserted toothpick comes out clean. Dust warm cake with powdered sugar before cutting.


Anmerkungen zum Rezept:
keine