Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Yeast Rolls
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 1/4 Tasseall-purpose flour
3 1/4 x ca. 30 gmilk powder dry, nonfat
5 3/4 x ca. 30 gsugar
3/4 TassePlus 2 tablespoons vegetable
 oil
2 1/2 TasseWater -- 68x
die Zubereitung:

For best results have everything at room Temp. 1. Dissolve yeast in warm water and let stand 5 mins. 2. Place all dry ingredients in mixing bowl, blend with dough hook approx.2 mins. 3. Add oil and blend at low speed 2 mins. 4. Add 68x water mix at low for one min. 5. Add dissolved yeast and mix on low 2 mins. 6. Knead dough on medium speed for 8 mins. Or until smooth and elastic. 7. Place dough in warm area to rise for about 1 hour. 8. Punch down. 9. Form rolls from dough by pinching off 2 oz. Pieces and shaping. Place rolls on lightly oiled sheet pans in rows of 10 down and 5 across. 10.Place in warm area (90x) until double in size 30-50 mins 11. Bake until lightly browned (350x 18-20 mins) 12. Brush lightly with melted butter.


Anmerkungen zum Rezept:
keine