Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sea Legs and Pasta
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 grossonions diced
1 mittelred bell pepper diced
1 1/2 Esslöffelvegetable oil
1 1/2 x ca. 450 gSea Legs; we call this "fake fish" at my house
1 DoseHel. Choice Cream of Roasted Garlic Soup, 10 1/2 ounces
3/4 Doseskim milk
1 TasseFrozen green peas; slightly thawed
4 1/2 x ca. 30 gThin spaghetti or angel hair pasta, cooked
 Coarsely ground pepper; to taste
 Ground red pepper; to taste
die Zubereitung:

Mix soup and skim milk with a whisk until smooth. Set aside. In a 10 inch skillet, saute diced onion and red pepper in vegetable oil until nearly soft. Break up Sea Legs and add to skillet. Stir in soup mixture and peas. Season to taste with black and red pepper. Simmer until heated through. Serve over warm pasta.

This would also be great mixed with smaller pasta like twists or mini shells and baked in a casserole.


Anmerkungen zum Rezept:
keine