Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Stuffed French Bread
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Loaf ( 8 oz.) or 1/2 loaf (1 pound size) unsliced French bread
3/4 TasseSun-dried tomato pesto
1 TasseShredded mozzarella cheese (4 ounces)
die Zubereitung:

Brush grill rack with vegetable oil. Heat coals or gas grill.

Cut bread diagonally into 12 slices to within 1/2 inch of bottom of loaf Spread pesto on both sides of slices. Sprinkle slices with cheese. Securely wrap loaf in 14-12 inch piece of heavy-duty aluminum foil.

Grill bread uncovered 5 to 6 inches from medium heat about 10 minutes, turning once, until hot. Yield: 6 servings ( 2 slices each.)

cjhartlin@email. Msn. Com


Anmerkungen zum Rezept:
keine