Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Venison Wellington Loaf
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gGround venison 2 (3 oz.) cans of mushrooms 2 eggs, s, slightly
 Beaten 1/4 c chopped onions 2 tb chopped green peppers 1 ts salt 1/4 ts
 Pepper 1 c Bisquick mix
1/4 TasseMushroom liquid
1/8 Teelöffelpoultry seasoning
 Form a meat loaf with meat, mushrooms, eggs, onion, green pepper,
 Seasoning and 2 tablespoons of mushroom liquid. Put in a shallow pan. =
 Mix
 Bisquick mix, remaining mushroom liquid and poultry seasoning to form =
 A
 Soft dough. Roll onto a sheet 12 x 8 inches and put over top and sides=
 Of
 Loaf. Bake at 375 degrees for 45 minutes.
die Zubereitung:

Anmerkungen zum Rezept:
keine