Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
200 Gramm | butter |
500 Gramm | flour |
200 Gramm | sugar |
1 Esslöffel | milk |
2 Teelöffel | yeast |
| vanilla |
4 | egg yolks |
200 Gramm | Almonds |
200 Gramm | sugar |
2 | egg whites |
1 | Stick of butter |
1 | Orange, zest of, with a little juice |
3 Esslöffel | Crushed crackers or cookies |
Madame Lerner, *translated by Lori Siegel*
Make a dough with 200g butter 500g flour, 200g sugar, 1 large tablespoon of milk 2 teaspoons of yeast , a little vanilla, 4 egg yolks. Let sit.
Prepare separately: 200g almonds, 200g sugar, 2 egg whites, 1 full Tablespoon of butter, 1 zest of orange with a little juice, 3 tablespoons of crushed crackers or cookies. Mix all.
Stretch a layer of dough to 6 to 9 mm thick on the pie (tart mold), then a layer of the the almond mixture. Put in the oven.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |