Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Alouette Sundried Tomato Bisque
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Packung(6 1/2 ounce) Alouette Sundried tomato et Basil
2 Esslöffelbutter unsalted
8 x ca. 30 gSliced mushrooms; fresh
3 EsslöffelShallots chopped
2 Tassechicken stock
1/2 TeelöffelFresh thyme; chopped or 1/4 teaspoon dried thyme
1/4 Tassesherry
1 Esslöffelflour
 Chopped parsley or
 Slivers of red bell peppers for garnish
die Zubereitung:

In a skillet over medium heat, melt butter and saute shallots with mushrooms until tender, about 20 minutes.

Using a slotted spoon, transfer shallots and mushrooms from pan and add to food processor bowl or blender.

Pour chicken stock into skillet, scraping up any browned bits from bottom and heat on low for 10 minutes. Add thyme and sherry and stir.

Remove from heat and pour into food processor/blender.

Add Alouette and puree until smooth. Pour into a soup pot and simmer gently over low heat until warm. Do not boil.

day. Just make sure you heat up slowly and don't boil.


Anmerkungen zum Rezept:
keine