Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Packung | (6 1/2 ounce) Alouette Sundried tomato et Basil |
2 Esslöffel | butter unsalted |
8 x ca. 30 g | Sliced mushrooms; fresh |
3 Esslöffel | Shallots chopped |
2 Tasse | chicken stock |
1/2 Teelöffel | Fresh thyme; chopped or 1/4 teaspoon dried thyme |
1/4 Tasse | sherry |
1 Esslöffel | flour |
| Chopped parsley or |
| Slivers of red bell peppers for garnish |
In a skillet over medium heat, melt butter and saute shallots with mushrooms until tender, about 20 minutes.
Using a slotted spoon, transfer shallots and mushrooms from pan and add to food processor bowl or blender.
Pour chicken stock into skillet, scraping up any browned bits from bottom and heat on low for 10 minutes. Add thyme and sherry and stir.
Remove from heat and pour into food processor/blender.
Add Alouette and puree until smooth. Pour into a soup pot and simmer gently over low heat until warm. Do not boil.
day. Just make sure you heat up slowly and don't boil.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
keine |