Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Apple Dumpling
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pastry for 2-crust pie
Apples [peeled & cored]
For The Syrup
1 TasseGranulated white sugar
2 Tassewater
3 Esslöffelbutter softened
1/4 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelnutmeg
Filling
1/2 TasseGranulated white sugar
1 1/2 Teelöffelcinnamon
1 1/2 Teelöffelnutmeg
2 Esslöffelbutter softened
 ice cream vanilla
die Zubereitung:

Pre-heat oven to 450o 1) Roll pastry slightly less than 1/8" thick. Cut into seven inch squares. 2) Bring syrup ingredients to boil. Boil 3 min. Put apple on center of each pastry square. Fill with mixture of sugar, cinnamon, nutmeg. 3) Dot each with teaspoon of butter. Bring points of pastry up over apple and overlap. Place in a baking pan separated slightly and pour one cup of the hot syrup mixture around dumplings. Bake at 425o for 45 min. Just before serving pour rest of warm syrup over dumplings and serve with the ice cream.

place of apples)

Put peach half on center of each square and proceed as for apple dumplings above.


Anmerkungen zum Rezept:
keine