Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Calves Liver
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gCalves liver, ; cleaned
1 Tassemilk
1/2 TasseFlour seasoned with
1 EsslöffelCreole spice
1 Esslöffeloil
2 Esslöffelbutter
4 EsslöffelSliced shallots, ; cut into rings
pear sliced
2 Esslöffelbalsamic vinegar
1 TasseVeal stock
 Polenta, for serving; (optional)
die Zubereitung:

In a shallow bowl soak liver in milk to cover for at least 2 hours; remove, discard milk and pat dry.

Dredge liver in seasoned flour, shaking off excess. Heat oil in a saute pan, add liver and sear first side until well-browned, about 3 minutes. Turn and sear second side 30 seconds for medium-rare; cook a little longer for medium. Remove to a plate and keep warm. To pan add 1 tablespoon of butter. Add shallots and pear; toss and cook 2 minutes. Add vinegar and cook for 1 minute. Add stock, bring to a boil and begin to reduce. Return liver to pan, taste sauce for seasoning and add remaining butter. Serve liver and sauce with polenta, if desired.


Anmerkungen zum Rezept:
keine