Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Livers and Mushrooms with Rice 100
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 Minutes preparation time
25 Minutes cooking time
Ingredients
3 Tassechicken broth
1 1/2 Tasserice
4 Esslöffelbutter
Chicken livers; cut into 1/2 inch pieces
1/2 TasseOnion chopped
1/2 Tassemushrooms sliced
 pepper ground
3 Esslöffelwhite wine dry
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
1/2 Tasseparmesan grated
die Zubereitung:

1. In a medium-size saucepan, bring chicken broth to a boil. Add rice, reduce heat to low, and cook, covered, until broth is absorbed by rice, about 15 minutes.

2. Meanwhile, in a large frying pan, melt butter over medium-low heat. Saute livers, onions, and mushrooms for 5 to 8 minutes. Season with pepper. Add wine and simmer 2 minutes.

3. Pack rice into a 5-cup ring mold, unmold onto a platter. Spoon liver mixture into center. Srinkle with parsley and Parmesan cheese.

~- EZpoint V2.2 * Origin: "LaRK's" Place (1:343/26.3)


Anmerkungen zum Rezept:
keine